Perrysburg, Ohio Originally constructed in 1973, Glasstech was in need of a major interior renovation.  Due to technology changes, improved processes and an overall shift in building use, Glasstech engaged The Collaborative to help reinvent their space. The initial phase involved an Interiors Master Plan, during which existing conditions, finishes, aesthetic and overall building flow were addressed. 

The Plan resulted in a 5,250 SF exterior glazing replacement, as well as 32,000 SF of renovations.  Components of the renovation included office and workstation upgrades; Executive Suite office and conference room upgrades; open collaboration spaces; ADA and finish improvements to restrooms; break room and kitchenette renovations; and Engineering Suite and Print Room renovations.  Complete furniture upgrades were also incorporated throughout the facility.